Nudimo Vam samo najbolja vina, rakije, likere i maslinova ulja

We offer you only the best wines, brandies, liquor and olive oil

Usluge za ugostitelje

Vini Babiloni danas opskrbljuju preko stotinjak ugostiteljskih objekata, pretežito u kvarnerskoj regiji, dok neki od njih sežu do Zadra i otoka zadarskog arhipelaga.


Svojim ugovornim kupcima nudimo:

  • VINA NA BAČVE ILI U BOCI

Ovisno o veličini ugostiteljskog objekta, potrošnji, skladišnom prostoru svojim kupcima nudimo desetak vina s mogućnosti istakanja na bačve ili u boci. Ukoliko se vino istače na bačve osiguravamo redovan servis aparata za istakanje vina i dostavu dušika potrebnog za istakanje. Ukoliko se vino rastače iz boce ili boteljke u našoj ponudi se nalaze vakum setovi za čuvanje svježine vina.

  • FLEKSIBILNO PLAĆANJE

Plaćanje se može izvršiti avansno sa dodatnim popustom ili na odgodu 15 dana

  • OPSKRBA ROBOM NA REVERS

Za potrebe posebnih događanja, partyja, većih manifestacija i sl. Omogućujemo opskrbu robom s mogućnošću povrata nepotrošene robe.

  • BERG APARAT ZA VINONAJAM APARATA ZA ISTAKANJE VINA

Ugostiteljima sa većom potrošnjom vina ili jednokratno za potrebe raznih događanja osiguravamo aparat za istakanje vina, servis aparata i popratnu opremu.

 

  • DOSTAVA

Za kvarnersko područje osigurana je svakodnevna dostava. Sve narudžbe zaprimljene do 12 sati isporučuju se istoga dana. Za otoke prema dogovoru.

DSC02490DSC02487

Iz ponude izdvajamo

Tradicija poslovanja i zadovoljni klijenti

Vini Babiloni obiteljski je obrt smješten u Babilonima, živopisnom dijelu Poljana, nedaleko od Ičića. 2002. godine započeli smo distribuciju vina, rakija i ulja ugostiteljskim objektima. Istovremeno u Poljanama otvaramo vrata konobe za sve vinoljupce, koji mogu kušati,... više >>>

Vini Babiloni - samo najbolje za Vaše nepce

logoPoljane br. 109 (Babiloni), 51414 Ičići - Hrvatska

 mob. +385 (0)91 529 7665

www.vinibabiloni.com | Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. | Facebook | Twitter